Cremă antirid acid hialuronic & extract de bujor

35,99lei

Ingredientele active atent alese (acid hialuronic și extract de bujor) împreună cu celelalte ingrediente din formulă acoperă nevoile specifice ale tenului normal, esențiale pentru menținerea sănătății și tinereții acestuia.

Acidul hialuronic, cu molecula sa mică, pătrunde mult mai ușor în straturile profunde ale pielii (dermă), umple ridurile din interior, reduce adâncimea lor, reîntinerește pielea, îi crește elasticitatea, reduce asperitățile, contribuie la menținerea sănătății pielii.

Supranumită „floarea cu o mie de petale”, bujorul întruchipează dragostea, romantismul și frumusețea feminină. Cu un parfum atât de plăcut, această floare generoasă, delicată și senzuală este considerată de chinezi drept regina florilor. Este folosită în medicina tradițională chineză de peste două mii de ani pentru a vindeca erupții cutanate, a ajuta cicatrizarea și calmarea iritațiilor.

Datorită proprietăților sale antioxidante, extractul de bujor reduce efectele radicalilor liberi, cauzați de poluare și fumat. Datorită conținutului de molecule active (terpenoide, în special Paeoniflorin și polyphenoli), acționează pentru a uniformiza culoarea pielii prin corectarea roșeții excesive și reducerea petelor datorate înaintării în vârstă.

Tip de ten: Ten normal
Vârsta recomandată: 30 – 60 ani
Volum: 50 ml
Tip ambalaj: borcan sticlă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă antirid acid hialuronic & extract de bujor”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart