Reduceri!

Cremă antirid cu GERMENI de GRÂU

36,99lei


Termen de livrare : 2-4 zile

Cremã antirid cu germeni de grau , 100 % produs natural

Cremã emolientã si nutritivã pentru ingrijirea tenurilor uscate, supuse deshidratarii avansate, ca urmare a imbãtrãnirii, factorilor externi(frig, cãldura,arsuri solare) sau a unor tratamente medicamentoase.

Continutul bogat in extracte naturale (pãtlaginã,tãtãneascã,echinacea) si extracte uleioase vegetale(germeni de grãu,avocado, musetel, seminte de struguri, morcov), in asociere cu substante biologic active(vitamina E,colesterol,proteine) stimuleazã regenerarea celularã.

Extractele uleioase de avocado, si germeni de grãu contin vitamine naturale si proteine, cu proprietati de tonifiere asupra pielii,redãndu-i aspectul ferm si catifelat.

Baza cremei contine excipienti naturali(cearã, colesterol, lanolinã, ulei de mãsline) care mentin hidratarea profundã , avãnd efect emolient.

Principii active:
vitamina E, ulei de avocado, ulei de măsline, extracte uleioase (germeni de grâu, morcov, mușețel, semințe de struguri), extracte din plante (echinacea, pătlagină, tătăneasă).

Prezentare: cutie x 50ml

Fondată în 1994, TIS Farmaceutic își începe activitatea ca laborator farmaceutic, autorizat de Agenţia Naţională a Medicamentului pentru producţia de medicamente. Profilul companiei se identifică prin dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor farmaceutice indicate în prevenirea, ameliorarea și vindecarea diferitelor afecțiuni cutanate și respiratorii.

În anul 2004 TIS Farmaceutic obţine cerficarea GMP pentru fluxurile: soluţii (uz intern şi extern), siropuri / unguente, creme, geluri. Tot în același an este autorizată Secţia de producție EXTRACTE NATURALE DIN PLANTE ȘI PROPOLIS. În fabrica noastră sunt utilizate cele mai noi tehnologii de fabricație și controlul calității. Pe cele două fluxuri de fabricație: soluţii farmaceutice, siropuri / unguente, creme, geluri, producția este realizată în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice). Calitatea, siguranța și eficacitatea produselor reprezintă principala prioritate în desfășurarea activității noastre. TIS Farmaceutic se distinge prin competență, promptitudine și experiență în producția de medicamente și cosmetice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă antirid cu GERMENI de GRÂU”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart
Viziteaza site-ul Poro-online.ro pe ShopMania www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert