Sosiera pentru sos din inox

19,99lei

Termen de livrare : 2-3 zile

Sosiera pentru sos din inox

SERVITI SOSUL CU STIL – Aceasta sosiera eleganta din metal este completarea perfecta pentru amenajarea mesei dvs. Forma clasica si buza usor curbata faciliteaza turnarea sosurilor groase, a sosurilor de salata sau chiar a ciocolatei calde.
Otel inoxidabil elegant – Acesta sosiera din otel inoxidabil este suficient de eleganta pentru ocazii formale, dar si suficient de durabila pentru utilizarea de zi cu zi. Sunt fabricate din otel inoxidabil care nu va rugini si nu se va pata.
BAZA ROBUSTA SI SIGURA – Baza puternica din metal solid ofera o fundatie sigura pe care sa va sprijiniti sosiera si va permite sa turnati lichide in mod convenabil fara a le varsa pe toata masa!
TURNARE USOARA – Am proiectat sosiera noastra cu o deschidere larga, astfel incat sa o puteti umple cu usurinta cu sosuri groase si fara a face mizerie.
SUFICIENTA CAPACITATE – Sosiera de sos are o capacitate de 90 ml si poate sustine suficient sos pentru a servi in timpul mesei. De asemenea, este grozav pentru a servi sosuri garnituri si condimente la petreceri, picnicuri, gratare si multe altele!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sosiera pentru sos din inox”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart