Poro Online

Piatră de Alaun – Deodorant

14,99lei

Piatra de alaun este un mineral natural cu proprietăți astringente. Această sare, ce se găsește în natură, este un antiperspirant eficient, bio, ce te protejează de transpirație și previne apariția mirosurilor neplăcute.

Nu conține uleiuri esențiale și este hipoalergenic, ceea ce îl face potrivit și pentru cei care au pielea sensibilă.

Piatra de alaun este fabricată dintr-o sare minerală extrasă din natură. Aceasta împiedică înmulțirea bacteriilor cauzatoare de mirosuri neplăcute. Este așadar un deodorant natural, sigur și eficient. Mai mult, fiecare piatră poate să dureze câțiva ani.

Piatra de alaun nu blochează porii astfel încât corpul tău se va răcori în mod natural și va elibera toxinele atunci când este nevoie.

Pietrele de alaun au fost folosite ca deodorant din cele mai vechi timpuri. Secretul utilizării acestui cristal ca deodorant este să ai pielea curată înainte de aplicare!

Este un produs hipoalergenic și poate fi folosit cu încredere și de cei cu pielea sensibilă.

Pentru rezultate optime umeziți ușor suprafața produsului și aplicați piatra ca un deodorant obișnuit. Curățați bine produsul după aplicare și lăsați-l să se usuce fără capac.

Piatra de alaun funcționează cel mai bine atunci când porii dvs. sunt curați și deschiși, de ex: după duș. Curățarea foarte bine a axilei înainte de aplicare este trucul care face ca acest  produs să fie eficient. Ca orice deodorant natural, poate dura un timp până organismul se adaptează.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatră de Alaun – Deodorant”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Viziteaza site-ul Poro-online.ro pe ShopMania www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert