Husa UAG Pathfinder potrivire cu iPhone 12 Pro Max Silver

163,75lei

Termen de livrare : 1-2 zile

Husa UAG Pathfinder potrivire cu iPhone 12 Pro Max Silver

 Husa UAG Pathfinder potrivire cu iPhone 12 Pro Max Silver 1 Lerato.ro

HusaUrban Armor Gear Pathfinder pentru iPhone 12 Pro Max prezinta un design solid si estecreata dintr-un strat exterior dur care iti ofera protectie premium in oricesituatie.

  • Constructie solida
  • Finisaj din cauciuc pentru mai multa aderenta
  • Marginile in relief protejeaza ecranul
  • In conformitate cu standardele militare impotriva cazaturilor si socurilor
  • Butoane acoperite si protejate

Constructiesolida

Husa UAG (Urban Armor Gear) Pathfinder este construitadintr-un material robust creat dintr-un strat rezistent la impact pentruabsorbtia socului si un strat exterior dur. Designul a fost proiectat pentrua-ti proteja noul iPhone 12 Pro Max in situatiile in care ai cea mai mare nevoie.

Finisaj din cauciuc pentru mai multa aderenta

Prima regula pentru a-ti tine iPhone 12 Pro Max protejat este sa nuil scapi din mana. Destul de simplu si logic, insa majoritatea carcaselor deprotectie au un finisaj fin, din cauza caruia telefonul iti poate aluneca maiusor din mana sau de pe suprafetele pe care il asezi. Pathfinder are insa undesign inedit si vine cu un finisaj din cauciuc care adauga aderenta, iar Husaprezinta armament acolo unde telefonul are cea mai mare nevoie. Poti sa fiisigur ca nu vei mai scapa la fel de usor telefonul din mana, iar in cazul incare totusi se intampla, Pathfinder este acolo sa ti-l protejeze.

Marginile in relief iti protejeaza ecranul

Marginile carcasei sunt iesite in relief pentru a protejaecranul in cazul in care il scapi cu fata in jos. Noi iti recomandam insa sa iiaplici noului iPhone 12 Pro Max si o folie de protectie pentru si mai multa siguranta.

In conformitate cu standardele militare impotriva cazaturilor si socurilor

Daca este indeajuns de buna incat sa satisfaca standardelemilitare US, noi zicem ca Pathfinder te va satisface si pe tine. Husa a fosttestata in conformitate cu standardele militare MIL STD 810G 516.6 impotrivacazaturilor, pentru ca noul tau iPhone 12 Pro Max sa fie protejat in orice situatie.

Butoaneacoperite si protejate

Butoanele iPhone 12 Pro Max sunt protejate de butoane dintr-un stratgros TPU care sunt foarte usor de accesat chiar daca porti manusi.

Creatapentru iPhone 12 Pro Max

Husa UAG Pathfinder a fost proiectata avand iPhone 12 Pro Max in minte, potrivindu-se perfect cu acesta pentru ca tu sa il poti proteja bucurandu-te de toate functionalitatile sale.

* MIL-STD 810 este o certificare US Military aplicata echipamentelor care pot rezista in conditii extreme. Desi este acordata in mod normal aplicatiilor militare, aceasta certificare este oferita si unui numar de produse comerciale, care tind catre aceleasi standarde de protectie, durabilitate si robustete.

 Husa UAG Pathfinder potrivire cu iPhone 12 Pro Max Silver 2 Lerato.ro

Shopping Cart
Viziteaza site-ul Poro-online.ro pe ShopMania www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert