LENJERIE DE PAT JAQUARD 100% BUMBAC (MARSELA V4)

450,00lei

Termen de livrare : 1-3 zile

Stoc epuizat

SKU: f285037b0bc1 Categorii: , , Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LENJERIE DE PAT JAQUARD 100% BUMBAC (MARSELA V4)

Lenjeria de pat Jaquard 100% bumbac este un set clasic si elegant, creat pentru a oferi confort si rafinament in dormitorul dumneavoastra. Setul este fabricat dintr-un material de inalta calitate, 100% bumbac, care este moale, respirabil si durabil.
Piesele incluse in acest set de lenjerie de pat sunt urmatoarele:
1. Cearsaf de pat: Dimensiunea acestui cearsaf de pat este de 240 x 260 cm, asigurând acoperirea perfecta a patului. Este confectionat din bumbac Jaquard, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat intregului ansamblu. Cearsafurile de pat Jaquard sunt cunoscute pentru modelele lor complexe si reliefate, care adauga un plus de eleganta in dormitor.

2. Cearsaf de pilota: Acest cearsaf de pilota are dimensiunea de 200 x 220 cm si este confectionat din acelasi material Jaquard de inalta calitate. Este perfect pentru invelirea pilotei si pentru a adauga un aspect uniform si luxos intregului decor al patului.

3. Fete de perna: Setul mai include doua fete de perna cu dimensiunea de 50 x 70 cm si doua fete de perna cu dimensiunea de 70 x 70 cm. Acestea sunt confectionate din acelasi material Jaquard si sunt accesorii perfecte pentru a completa ansamblul de lenjerie de pat. Fetele de perna au un design frumos si adauga un element de eleganta si stil in dormitor.
Compozitia textila a acestui set este 100% bumbac, asigurând un confort optim si o calitate superioara. Bumbacul este un material natural, hipoalergenic si respirabil, care permite pielii sa respire si asigura un somn linistit si confortabil.

Cu acest set de lenjerie de pat Jaquard 100% bumbac, veti aduce un plus de eleganta si rafinament in dormitorul dumneavoastra. Designul clasic si calitatea superioara a materialelor vor transforma dormitorul intr-un spatiu confortabil si stilat.

Shopping Cart