LENJERIE BAMBUS DELUXE COLOR – BMBC5

630,00lei

Termen de livrare : 1-3 zile

SKU: 630,00 lei Categorii: , , Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LENJERIE BAMBUS DELUXE COLOR – BMBC5

Lenjeria din bambus este realizată din fibre de bambus 100% naturale și este o opțiune populară pentru lenjeria de pat. Aceasta este o alternativă durabilă la lenjeria tradițională din bumbac, deoarece bambusul este o plantă rapid regenerabilă și nu necesită utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice în procesul de cultivare.

Lenjeria din bambus este moale și delicată la atingere, iar fibrele sale fine sunt excelente pentru pielea sensibilă. Este, de asemenea, rezistentă la ridare și își menține forma mult timp. Fiind o lenjerie respirabilă, aceasta este confortabilă în timpul verii și ajută la menținerea căldurii în timpul iernii.

De asemenea, lenjeria din bambus are proprietăți antibacteriene naturale, care ajută la prevenirea dezvoltării bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. În plus, aceasta este o opțiune ecologică, deoarece fibrele de bambus sunt biodegradabile.

În concluzie, lenjeria din bambus este o opțiune confortabilă, durabilă și ecologică pentru oricine caută o alternativă la lenjeria de pat tradițională din bumbac

COMPOZIȚIE TEXTILĂ 

70% BAMBUS – 30% BUMBAC

Pachet :

Cearșaf pat – 240cm x 250cm

Cearșaf pilotă – 200cm x 230cm

Două fețe de pernă – 42cm x 60cm

Shopping Cart