LENJERIE DE PAT SATIN BRODAT 6 PIESE (LARE V1)

399,00lei

Termen de livrare : 2-3 zile

Stoc epuizat

SKU: a9b9749b332e Categorii: , , Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LENJERIE DE PAT SATIN BRODAT 6 PIESE (LARE V1)

Lenjeria de pat satin brodat este un set elegant si luxos, creat pentru a aduce o nota de rafinament si eleganta in dormitorul dumneavoastra. Setul este compus din 6 piese, toate realizate dintr-un material de inalta calitate, care combina confortul cu aspectul sofisticat al satinului.
Piesele incluse in setul de lenjerie de pat sunt urmatoarele:
Cearceaf de pat: Este o bucata de material mare si moale, special conceputa pentru a acoperi patul. Acest cearceaf de pat din satin brodat adauga o nota de eleganta si stralucire in dormitorul dumneavoastra.
Cearceaf de pilota: este o piesa care ofera un aspect ingrijit si sofisticat intregului ansamblu.
Fete de perna: Setul mai contine si patru fete de perna din satin brodat, care completeaza ansamblul si ofera un aspect uniform si rafinat pentru toate elementele de pe pat.
Fiecare piesa din acest set de lenjerie de pat satin brodat este atent finisata si cusuta cu mare grija, pentru a oferi o calitate superioara si un aspect luxos. Designul brodat adauga un detaliu suplimentar de eleganta si stil.
Indiferent de stilul si de designul interior al dormitorului dumneavoastra, acest set de lenjerie de pat satin brodat va transforma complet atmosfera si va aduce o nota sofisticata si luxoasa in incapere. Este un produs ideal pentru cei care apreciaza calitatea si cauta eleganta in fiecare detaliu al casei lor.

Compozitie textilă: 100%bumbac, tip satin
Dimensiune cearsaf de pat 240×260 cm
Dimensiune cearsaf de pilota 200x220cm
2buc. fete perna 50x70cm cu broderie
2buc. fete de perna 50x70cm

Shopping Cart