Ce material alegem pentru lenjeria de pat : bumbac, finet ,bumbac satinat, ranforce etc. ?

CE MATERIAL ALEGEM PENTRU LENJERIA DE PAT : BUMBAC, FINET ,BUMBAC SATINAT, RANFORCE ETC. ? In acest articol va vom ajuta sa va decideti care este alegerea perfecta pentru lenjeria dumneavoastra de pat . Va vom prezenta principalele categorii de materiale pentru lenjeria de pat.

Lenjeria din bumbac

 

Poza bumbac

Bumbacul -Bumbacul este o fibră textilă obținută, prin egrenare, de pe semințele bumbacului. Fibrele bumbacului au luciul mat, iar culoarea acestora alb-gălbuie este dată de pigmentul natural conținut. Este unul din cele mai des intalnite materiale pentru lenjerie de pat .

Proprietati :

  1. Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți nu este alergen.
  2. Lenjeriile din bumbac sunt moi și nu se freacă dur pe piele.
  3. Bumbacul permite o bună aerisire și păstrează corpul aerisit.
  4. În mod natural, bumbacul absoarbe și elimina umezeala corpului cu ușurință.
  5. Este perfect pentru cei care suferă de astm, deoarece spre deosebire de alte materiale, acesta nu eliberează particule mici, care pot declanșa un atac.
  6. Este biodegradabil.
  7. Țesătura poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa. Prin urmare, țesăturile din bumbac pot fi sterilizate, ceea ce le face perfecte pentru nou-născuți

Lenjerie din finet

Finetul este o tesătură pufoasă de bumbac, o incrucisare intre fibre naturale de bumbac si fibre sintetice din care se confecționează mai ales obiecte de lenjerie de pat. Finetul este o țesătură elegantă excelentă pentru orice lenjerie de pat, articole de îmbrăcăminte sau accesorii elegante.

Proprietăți
Finetul de bumbac este o țesătură moale și fluidă, cu o gramaj de 132 g / m2. Este o țesătură ușoară, materialul este extrem de neted și are un luciu subtil.

Lenjeria de pat finet nu numai că va asigura un somn de noapte bun și confortabil, dar va arăta extraordinar – orice imprimeu pe care îl alegeți va crea un aspect uimitor .

Suprafața netedă a acestei țesături face o bază excelentă pentru imprimeuri complicate.

După prima spălare, lățimea și lungimea se pot schimba cu doar + 0,5% fata de alte materiale pentru lenjerie de pat.

Bumbac Satinat

Bumbacul satinat este o combinatie intre fibre naturale de bumbac si fibre de satin, ceea ce asigura o fibra mai lucioasa si foarte placuta la atingere.

Tesatura este mai fina si mai placuta la atingere. Datorita firelor de satin are un aspect usor lucios asemeni matasei .

Bumbacul ranforce

Bumbacul ranforce Fiind varianta economica a lenjeriilor din bumbac si in acelasi timp de calitate, sunt fabricate din fire de bumbac 100%. Firul este nepieptanat, adica bumbac tras iar densitatea tesaturii este mai mare deoarece firul de bumbac ranforce nu este pieptanat.

Ca urmare, modelele de lenjerii din bumbac ranforce sunt mult mai durabile, oferind acelasi confort chiar si dupa mai multe utilizari.

Tesatura ranforce se caracterizeaza prin rezistenta si este mai moale comparativ cu alte tesaturi de bumbac. Lenjeria de pat din bumbac ranforce este special concepta pentru o utilizare indelungata.

Bumbacul Ranforce izoleaza foarte bine caldura, ceea ce il face perfect pentru noptile de iarna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart