Perie de frecat,Perind, 210x50x45

7,99lei

Cel mai bun produs de curatat: Peria frecat are perii aspri si poate fi utilizata ca perie de curatat covorul, perie de curatat pentru bucatarie si toaleta. Este un produs ideal pentru curatarea gospodariei deoarece curata eficient murdaria.

Material: Peria este realizata din lemn+ fire din PVC, din aceasta cauza peria este puternica si durabila. Peria dura este eficienta in curatarea si spalarea obiectelor dure.
Design perfect: Aceasta are forma de S pentru o manevrare mai usoara, se potriveste bine pe mana, nu aluneca atat de usor si poate exercita mai multa putere cand tineti peria, facand curatarea si spalarea mai eficienta.
Ingrijire usoara: dupa ce folositi peria, clatiti-o pur si simplu cu apa, lasati firele sa se indrepte si sa se usuce la aer, evitati lumina directa a soarelui.

Furnizarea de cele mai bune produse pentru clienti nostri este obiectivul nostru numarul unu.Acesta este motivul pentru care va oferim o garantie de restituire a banilor in cazul in care produsul nu respecta asteptarile dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perie de frecat,Perind, 210x50x45”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart
Viziteaza site-ul Poro-online.ro pe ShopMania www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert