Husa telefon Ringke Fusion potrivire cu Samsung Galaxy A33 5G Clear

71,50lei

Termen de livrare : 1-3 zile

SKU: 60f8eb62ed44 Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Husa telefon Ringke Fusion potrivire cu Samsung Galaxy A33 5G Clear

Protejati-va telefonul Samsung Galaxy A33 5G impotriva loviturilor si cazaturilor cu Husa telefon dura Ringke Fusion. Dispunand de un design din 2 parti, din policarbonat, aceasta Husa telefon se ridica la standardele de testari militare.

Caracteristici:

  • Designul hibrid protejeaza telefonul impotriva deteriorarii
  • Protectie de nivel militar
  • Prindere imbunatatita pentru a evita cazaturi fatale
  • Spatele transparent accentueaza designul uimitor al Samsung Galaxy A33 5G
  • Decupaje pentru diferitele porturi si caracteristici ale telefonului
  • Design simplu de aplicat

Designul hibrid protejeaza telefonul impotriva deteriorarii

Designul din 2 parti al Ringke Fusion combina o bara de protectie TPU rezistenta cu un spate din Policarbonat dur pentru a oferi cea mai buna protectie pentru Samsung Galaxy A33 5G. Cu o rama ridicata pentru a va proteja ecranul pretios al dispozitivului, si colturi intarite pentru protectia impotriva cazaturilor de intensitate mare, Husa telefon Fusion garanteaza ca telefonul se va pastra ca si nou, chiar si dupa cazaturi si lovituri.

Protectie de nivel militar

Husa telefon Ringke Fusion ofera protectie certificata de Nivel Militar impotriva cazaturilor MIL-STD 810G – 516.6. Aceasta inseamna ca Fusion pentru Samsung Galaxy A33 5G a fost testata in mod extensiv, prin cazaturi, fara ca niciuna dintre ele sa fi cauzat deteriorarea telefonului. Aceasta este, in parte, datorita designului de protectie a marginilor Fusion, care incorporeaza in husei colturi TPU ce absorb socurile.

Prindere imbunatatita pentru a evita cazaturi fatale

Bara de protectie TPU exterioara a carcasei Fusion are crestaturi integrate si un design anti-alunecare pentru a permite o prindere confortabila si sigura a dispozitivului.

Spatele transparent accentueaza designul uimitor al telefonului

Conceputa pentru a complimenta stilul unic al spatelui Samsung Galaxy A33 5G, Husa telefon Ringke Fusion are un spate complet transparent, astfel incat sa puteti admira frumusetea completa a designului telefonului. Cu un profil subtire si un aspect futurist, bara de protectie a acestei carcase din 2 parti face ca Fusion sa iasa in evidenta.   

Decupaje pentru diferitele porturi si caracteristici ale telefonului

Husa telefon are toate decupajele corespunzatoare pentru porturile si functiile Samsung Galaxy A33 5G, cum ar fi camera foto si blitzul. Fusion include, de asemenea, butoane TPU intarite, receptive, pentru protectie suplimentara. Husa telefon Ringke Fusion include decupaje pentru snururi pentru o modalitate mai usoara de a va purta in siguranta telefonul.

Design simplu de aplicat

Designul simplu de aplicat permite instalarea si demontarea usoara, daca este necesar. Dispune de o acoperire speciala pe interiorul carcasei, care impiedica zgarierea pe spate a telefonului si o matrice pe spatele transparent din policarbonat pentru a evita bulele sau efectul curcubeu.

Shopping Cart
Viziteaza site-ul Poro-online.ro pe ShopMania www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert