Husa telefon Spigen Tough Armor potrivita cu Samsung Galaxy Z Flip 4 5G Black

373,75lei

Termen de livrare : 3-9 zile

SKU: b243ca15256c Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Husa telefon Spigen Tough Armor potrivita cu Samsung Galaxy Z Flip 4 5G Black

Husa telefon Spigen Tough Armor potrivita cu Samsung Galaxy Z Flip 4 5G Black 1 Lerato.ro

Husa telefon Tough Armor XP pentru Samsung Galaxy Z Flip 4 5G iti ofera o tehnologie incorporata de absorbtie a socului pentru a-ti proteja dispozitivul impotriva impactului, din orice unghi.

 

Caracteristici:

  • Protectie premium, cu 3 straturi pentru o rezistenta sporita la impact
  • Testata impotriva cazaturilor – MIL-STD 810G 516.6
  • Husa telefon este fabricata printr-o tehnologie cu triplu strat
  • Suport de telefon integrat
  • Acces la toate porturile si functile telefonului
  • potrivita cu incarcarea wireless 


Protectie premium, cu 3 straturi pentru o rezistenta sporita la impact

Husa telefon Tough Armor XP pentru Samsung Galaxy Z Flip 4 5G a fost special proiectata si fabricata pentru a oferi o protectie sporita. Stratul TPU alaturi de stratul din spuma ofera o tehnologie de absorbtie a socului imbunatatita, pentru a-ti proteja telefonul indiferent de unghiul impactului.


Testata conform standardelor militare MIL-STD 810G 516.6

Husa telefon de protectie Spigen Tough Armor XP a fost testata impotriva cazaturilor pentru a atinge standardul militar MIL-STD-810G 516.6, poti astfel sa fii sigur ca telefonul tau Samsung Galaxy Z Flip 4 5G este protejat in totalitate.

Tehnologie cu triplu strat

Husa telefon Tough Armor XP este fabricata dintr-un strat TPU si imbracata intr-un strat de policarbonat dur alaturi de un strat din spuma. Aceasta combinatie tripla iti ofera protectie premium.

Suport de telefon integrat

Husa telefon Spigen Tough Armor XP pentru Samsung Galaxy Z Flip 4 5G vine cu un suport de telefon integrat ca sa iti fie mult mai usor sa te uiti pe Youtube sau Netflix, sa vorbesti cu prietenii sau sa faci fotografii stabile, fara sa iti mai amorteasca mana sau sa iti fie teama ca vei scapa telefonul.

Acces la toate porturile si caracteristicile

Husa telefon optimizeaza functionalitatea tuturor porturilor si a functiilor telefonului. Aceasta dispune de butoane TPU turnate, in timp ce portul pentru casti, portul de incarcare si camera sunt lasate deschise pentru o utilizare usoara.Shopping Cart
Viziteaza site-ul Poro-online.ro pe ShopMania www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert