Ceas de mana smartwatch PO 32, Monitor Fitness, Touch Screen

149,99lei

Termen de livrare : 1-3 zile

Stoc epuizat

Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ceas de mana smartwatch PO 32

Ceasul de mana Smartwatch PO 32 este un dispozitiv multifunctional care ofera o gama variata de caracteristici utile si practice. Iata o descriere detaliata a acestui produs:

Calendar: Cu functia de calendar, acest ceas va permite sa programati si sa urmariti evenimentele si intalnirile importante. Acest lucru va ajuta sa va mentineti organizat si sa nu ratati nicio data importanta.

Alarm Clock: Cu alarmele multiple si configurabile, puteti sa va setati alarme pentru a va trezi dimineata sau pentru a va aminti de activitati sau sarcini importante de-a lungul zilei.

Sleep Tracker: Functia de urmarire a somnului va permite sa inregistrati si sa analizati calitatea somnului dvs. Acest lucru va ajuta sa intelegeti mai bine modelele de somn si sa imbunatatiti calitatea somnului.

Fitness Tracker: Cu senzori precisi de miscare, ceasul smartwatch va ajuta sa monitorizati activitatea fizica. Puteti inregistra pasii, distanta parcursa, caloriile arse si alti indicatori relevanti pentru sanatatea dvs.

Calculatoare: Aceasta functie va permite sa efectuati operatii de calcul rapid direct de pe ceas, ceea ce poate fi util intr-o varietate de situatii.

Call Reminder: Ceasul va va aminti cu privire la apelurile primite, astfel incat sa nu ratati niciun apel important.

Answer Call: Puteti raspunde la apeluri direct de pe ceas, fara a mai scoate telefonul din buzunar. Aceasta face ca dispozitivul sa fie extrem de practic in timpul mersului sau in situatiile in care nu puteti folosi telefonul mobil.

Message Reminder: Ceasul va va notifica atunci cand primiti mesaje sau notificari de la aplicatiile dvs. preferate. Astfel, puteti ramane conectat la lumea digitala, chiar si atunci cand telefonul este in buzunar.

Dial Call: Acest ceas va permite sa initiati apeluri telefonice direct de pe ceas, oferindu-va acces rapid la functia de apelare a telefonului.

Heart Rate Tracker: Cu senzori de monitorizare a ritmului cardiac, acest smartwatch va ajuta sa va monitorizati ritmul cardiac in timp real, ceea ce este util in timpul antrenamentelor sau pentru a va asigura ca sunteti sanatos.

Blood Oxygen Monitor: Functia de monitorizare a oxigenului din sange va permite sa verificati nivelul de oxigen din sange, ceea ce poate fi important pentru monitorizarea sanatatii dvs.

Ceasul de mana Smartwatch PO 32 ofera o combinatie de caracteristici esentiale pentru organizare, sanatate si conectivitate, facandu-l un dispozitiv util pentru persoanele active si cele preocupate de sanatatea lor.

Display Type : OLED
Screen Resolution : 320×240
Feature : Touch Screen, APP Control, IP68 waterproof
Function : Calendar, Alarm Clock, Sleep Tracker, Fitness Tracker, Calculators, Call Reminder, Answer Call, Message Reminder, Dial Call, Heart Rate Tracker, Blood oxygen monitor
Battery Type : 200 mAh polymer.
APP Name : Dafit
BT Version : BT 5.0
Screen Size : 1.28inch
Display : 240*240 full fit full touch screen.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceas de mana smartwatch PO 32, Monitor Fitness, Touch Screen”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart