PROSOAPE

Cel mai fin material: Fabricat din bumbac 100% . Aceste prosoape de lux sunt pufoase și moi la atingere. Oferă o absorbție maximă cu uscare rapidă în același timp. Sunt țesute pe războaie de țesut de înaltă tehnologie și sunt întărite cu o margine puternică dublă cu cusătură. Sunt fabricate dintr-un material puternic care nu se va intinde sau rupe.
❖ Înfășurați-vă în luxt: La sfârșitul unei zile lungi sau la începutul unei zile noi, meritați puțin lux. Transformați-vă casa într-un paradis și baia într-un mini-spa cu ajutorul prosoapelor de baie , moi, confortabile și elegante.
❖ Mai moale, foarte absorbant: prosopul de baie este filat din bumbac 100% moi, durabile, ușoare și extraordinar de absorbante. Este mai absorbant decât orice pânză de bumbac. Aceste prosoape au o dimensiune generoasă
❖ Set de prosop de înaltă calitate: 100% bumbac, calitate hotel lux.
❖ ÎNTREȚINERE UȘOARĂ: Prosoapele noastre de baie sunt absolut potrivite pentru uscare și, de asemenea, se usucă foarte repede. Aruncați-l în mașină și spălați-l. După prima spălare, aceste prosoape se înmoaie frumos și devin și mai moi.

Afișez toate cele 4 rezultate

Shopping Cart